Läger

Filmkollo och Voice Camp är veckolånga läger på sommarlovet för ungdomar 10-17 år. I grupper gör deltagarna egna filmer och vi har utbildning i filmproduktion, workshops med sårsminkning, regi, skådespeleri och inspelning i vår filmstudio. Lägret håller på i en vecka, söndag till lördag, och avslutas med en filmpremiär tillsammans med deltagarnas familjer där alla filmer visas och vi berättar vad vi gjort under veckan. Voice Camp har liknande upplägg fast med sången och rösten i fokus. 

filmkollo

Filmkollo

Vi är hela Sveriges Filmkollo
Till oss kommer ungdomar från hela landet för att göra film tillsammans. Filmkollo är ett läger på sommarlovet för ungdomar 10-17 år. Vår erfarna personal leder sociala aktiviteter och stöttar i filmarbetet under veckan. Vi har unika, helt nybyggda, lokaler i naturnära och trygg miljö.

voice-camp

Voice Camp

Välkommen till sommarlägret Voice Camp! Här får du njuta av sång, gemenskap och andra roligheter. Under veckan får du bland annat sjunga på en stor scen, spela in en känd låt i en riktig studio och ha roligt tillsammans med andra deltagare från hela Sverige.